Lynette Lincoln dan Joanna Ann

February 6, 2010 at 11:04 pm 7 comments


Satu lagi kontrovesi terbaru di Facebook. Angkara dua orang anak muda yang bertindak melulu dalam posting mereka di FB. Kalau AT terkenal kerana blog beliau, dua gadis ini pula telah menjadi Hangit di FB. Yang menarik bukan setakat mengutuk Nabi Muhammad SAW akan tetapi 1Malaysia pun dipanggil tahi Lembu. Bagus betul dua orang budak ini. Oh! Sebelum saya terlupa, Lynette Lincoln dah delete akaun FB beliau. Mungkin takut di ambil tindakan oleh pihak berkuasa jua ataupun takut menghadapi serangan dari umat islam dalam komen komen seterusnya.

Walau apapun. Jangan kehangatan mereka dalam berbicara akan menjadi HANGIT kelak.

Entry filed under: Thoughts. Tags: , , .

Potret Terbaru Aduka Taruna MB Perak~ Dato’ Seri Ir. Haji Mohammad Nizar Jamaluddin atau Dato’ Seri Dr. Zambry Abd kadir

7 Comments Add your own

  • 1. Syed  |  February 11, 2010 at 7:01 pm

    mana ada delete lagi,
    cuba klik disini:
    http://www.facebook.com/lynette.lincoln

    Reply
    • 2. me  |  February 13, 2010 at 6:20 pm

      tu bukan lynette lah, jangan pula lynete tu saman u sudah lah.. coz main tuduh org….

      Reply
    • 3. anonymous  |  February 14, 2010 at 3:51 pm

      tu orang lain la you…
      lynette yg ni putih

      Reply
  • 4. Emmy  |  February 13, 2010 at 1:34 pm

    bukanl.tu lynette lincoln lain. lynette yang mulut tak insurans ni sabahan chinese.

    Reply
  • 5. ayuni  |  February 15, 2010 at 12:41 pm

    aah la..dye x delete lagi..agaknye x tkot agy 2..

    Reply
  • 6. zul  |  March 3, 2010 at 9:01 pm

    sy cadangkan kite bwt repot polis. hina sultan siap msuk tv repot polis. asl yg ni smue sepi snyp je? amcm? kes mcm ni xle dipandang ringan.

    Reply
  • 7. kaklong  |  March 12, 2010 at 1:54 am

    salam alaik.. aduh bengang sungguh ngan minah mereng ni.ckp ikut sedap mulut jerk..sy br je jd fan km di fb.Allah gerakkan tgn ni ke bhg foto.menyirap darah..link syed tu mmg xtepat sbb sy tgk kat gmbr lynett mulut jht tu putih..ckp cm sabahan..hati gelap cm dlm gua.lincoln. suku sakat abraham lincoln ke???

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Member of:

JomLayan

BlogMalaysia.com

BloggerMelayu.com
February 2010
M T W T F S S
« Jan   Aug »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Archives

Visitors

  • 8,330 hits

Ucapkanlah